holdvidere2018På lørdag skal 4 af HGC divisions hold spille om medaljer og oprykning, vores dame/pige hold bestående af Anna, Kajsa, Amanda, Mellissa og Olivia kan spille Helsingør Golf Club op i den fornemmeste række for damer i Danmark - Santander Divisionen.

Power-pigerne, som med en gennemsnitsalder på 16 år uden sammenligning er Danmarks yngste elite-damehold, møder Hjortespring i den afgørende kamp i Hørsholm.

Hjortespring råder blandt andre over Danmarks vel nok største talent, den 14-årlige Amalie Leth-Nissen og dennes søster Cecilie Leth-Nissen på 16 år. Begge piger er i pigelandsholdstruppen.

Der er dog forlydender om, at Hjortespring stiller op uden Amalie på grund af turneringsdeltagelse i Frankrig. Men det vides endnu ikke med sikkerhed.

7 points til oprykning 

Matchen spilles som hulspil. 
To twosomes og 4 singler.
En sejr giver 2 points. En uafgjort 1 point. Det betyder, at der skal 7 points til for at vinde - og dermed rykke op i dansk damegolfs Superliga, Santander Divisionen. 

Sidste gang Helsingør Golf Club var så langt fremme var i 1987, hvor Kajsa Landstrøms mor Dorthe Landstrøm var med til at sikre oprykningen. 

På lørdag kan Kajsa altså gøre sin mor kunststykket efter.

Samtidig kan vores 2 hold for herre rykke op i 2 div. de skal møde Værløse ligeledes på Hørsholm.
De lidt ældre årgange skal til Jylland, nærmere bestemt til Lyngbygaard lidt uden for Århus og spille om DM.
Senior holdet skal møde Århus i semifinalen, det samme skal Super Veteran Holder, dog ikke samme hold. 🤣
  Følg med i resultaterne her! 
  Hørsholm oprykning Herre >> Damer >>
  Lyngbygaard medalje spil. Senior >> S. Veteran >>